LEGYÉL TE IS ZSŰRITAG 2017.

ÚJ ÉV, ÚJ LEHETŐSÉG!
Idén ismét eljött az alkalom, hogy felkutassuk Magyarország győztes tortáját. A cukrászok már országszerte tervezgetik a benevezni kívánt tortákat, és már a zsűri is egyre izgatottabban várja, hogy vajon idén milyen különlegességeket, újdonságokat kóstolhat.

1 hely azonban még kiadó! Legyél TE az, aki csatlakozik a 2017-es Magyarország Tortája neves zsűritagjai közé! Kóstold meg elsőként a 2017-es győztes kreációt!

legyel-te-is-zsuritag_2017_small

Nincs más teendőd, mint kedvenc saját receptedet, vagy receptjeidet (maximum hármat) jó minőségű, igényes fényképekkel együtt beküldeni az info@sutichef.hu címre, valamint Like-olni a SütiChef facebook oldalát.

Beküldési határidő: 2017. február 17.

Sütichefjeink/Tanácsadóink a beérkezett receptek közül kiválasztják a legjobbat, melynek beküldője bekerül az idei Magyarország Tortája verseny zsűrijébe, Magyarország legjobb cukrászmesterei közé, valamint ! Az arra érdemes recepteket a fényképekkel illusztrálva közzé tesszük honlapunkon, a receptek beküldésével a pályázó ehhez automatikusan hozzájárul és tudomásul veszi.

Mert rajtad is múlik!

evhullam

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.