Legyél Te is zsűritag!

Szeretnél részt venni Magyarország Tortájának kiválasztásában? Legyél Te is zsűritag!

Nincs más teendőd, mint kedvenc saját receptedet, vagy receptjeidet (maximum hármat) jó minőségű, igényes fényképekkel együtt beküldeni az info@sutichef.hu címre, valamint Like-olni a SütiChef facebook oldalát.

Beküldési határidő: 2016. február 11.

Sütichefjeink/Tanácsadóink a beérkezett receptek közül kiválasztják a legjobbat, melynek beküldője bekerül az idei Magyarország Tortája verseny zsűrijébe, Magyarország legjobb cukrászmesterei közé! Az arra érdemes recepteket a fényképekkel illusztrálva közzé tesszük honlapunkon, a receptek beküldésével a pályázó ehhez automatikusan hozzájárul és tudomásul veszi.

A zsűrizés első fordulója a BaGaTech 2. Nemzetközi Sütőipari, Cukrászati és Gasztrotechnikai Szakkiállítás keretében, 2016. március 10-11-én lesz a Syma Csarnokban.

Rajtad is múlik! Vedd kezedbe a habverőt, de ne habozz, nevezz!

evhullam
Legyél te is zsűritag2016_v2RGB

evhullam

Ízelítőül olvassátok el a tavalyi nyertes zsűritag élménybeszámolóját:

„Elképesztő volt, hogy milyen aprólékosan elemeztek egy-egy textúrát és mennyire mélyrehatóan gondolták végig a torták termelését, alapanyag-beszerzését, a költségvonzatot – szóval a nagyüzemi termelés minden egyes fázisát. Nagyon izgalmas volt, hogy valóban a torták versenyeztek, a vakkóstolás így egy objektívnek nevezhető eredményt adott. A nagy rácsodálkozás az eredményhirdetés utánra maradt. Azt láttam, hogy a tavalyi győztes csapat tanácsokkal látta el az idei kis csapat háttér embereit, mire hogy készüljenek. Ők hogy csinálták, mi vált be a logisztikában és egyebek… olyan jó volt látni, hallani! És mindez egy érdekében történik, a Mi érdekünkben, a fogyasztókért. A vendégekért, akik elé feltálalják, hogy örömet szerezzenek az elkészült művekkel. Szeretném megköszönni a lehetőséget, megköszönni az élményt, az arcokat, az esemény izgalmát, ízeit. Kívülállóként megélni mindazt, amit ez idáig csak elképzeltem. Elképzelni a “NAGYOKAT” és a ” kisebbeket ” alázattal egymás iránt. A munka iránt. Ahogy tanítanak, tanácsot adni próbálnak, tanácsot fogadni próbálnak. Tehát köszönöm, hogy mindennek a részese lehettem és kívánok sok sikert mindenkinek a további munkához.” – Raffer Kunsági Gabriella

evhullam

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.