MÁRCIUS KORTÁRS CUKRÁSZOKKAL!

2018. március 28., szerda, 18 óra

Folytatódik az MKVM és a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete közös programsorozata, a kóstolóval egybekötött beszélgetés a magyar cukrászatról.

Az ínycsiklandó kérdések felelősei:

Kiss Imre múzeumigazgató és Wessely Márta a Mirelle gasztroblog szerzője

Két különleges cukrászat munkásságát ismerhetik meg az est látogatói.

Oblat Dávid a La Mimosa tulajdonosa. Újlipócia. Aki mostanában a hazai, de főleg a budapesti gasztronómiát figyelemmel kíséri, ismerős neki ez a városrész, amely a XIII. kerület belső része.

Egy különleges kulináris világ folytonos mozgásának, alakulásának lehetünk tanúi. Pékségek, sarki fűszeresek, teaboltok, cukrászdák nyílnak, az itt lakók nagy örömére. A gasztrobloggerek, városszeretők, retro és designkeresők egyik kedvenc célpontja e hely. Ez a környezet szinte csábítja a piaci résztvevőket, az üzletek tulajdonosait, hogy nap, mint nap újdonságokkal csalogassák be a látogatókat. Esetünkben nemcsak a két hanem a négylábúakat is.


Németh Polly és a Pixie Pie már nevében is rejtélyes, ha városban keresik, bizton nem találják. A virtuális világban jártasok azonban hamar ráakadnak, éppúgy mint vendégei. Ismerkedjenek meg a cukrászdák egy új világával, amelyet az ízek, színek és formák tesznek kívánatossá. A hangulatot mindenki otthon varázsolja olyanná, amilyenné szeretné…

Belépő: 1.000 Ft, a részvétel regisztrációhoz kötött!
A belépővel 17 órától a múzeum kiállításai is megtekinthetők!

Regisztráció:
Kiss Hajnalkánál a kiss.hajnalka.mkvm@gmail.com e-mail címen, vagy a 375-6249-es telefonszámon.

Amennyiben mégsem tud részt venni a programon, regisztrációját mindenképpen mondja le a fenti elérhetőségek valamelyikén! Köszönjük!

evhullam

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.